Pak het aan
Met Marijke
:

Met Marijke helpt ORGANISEREN

Heb je de opdracht om een evenement te organiseren? Bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, een bruiloft, een familie- of vriendenweekend of een seminar. Naast het bedenken van een idee en het zoeken van de juiste locatie, vergroot het maken van een goede planning en een taakverdeling het succes.

Lopen er in je bedrijf veel projecten en blijven er zaken liggen, lopen de administratieve klussen op, heb je last van uitval door ziekte?

Heb je een bestaand evenement en heb je extra hulp nodig op een deelproject of op de actiedag?

Met Marijke helpt ONTWERPEN

Heb je een 'grafische' ontwerpklus en kun je extra handjes gebruiken om het op tijd af te krijgen?
Heb je een website die regelmatig gevuld moet worden met updates?
Je hebt een nieuw logo nodig of een ontwerp voor een poster of FB banner.
Ik doe het graag. Ik heb een creatief brein en ben vaardig met de Adobe grafische pakketten en verschillende CMS systemen.

Met Marijke helpt OPRUIMEN

Ga je verbouwen, verhuizen of wil je gewoon meer overzicht en ruimte in je huis, tuin of je bedrijf en weet je niet hoe het aan te pakken?
Ik heb mijn hele huis en tuin opgeruimd en ja, het klopt: opruimen maakt gelukkiger, geeft rust in je hoofd. Ontspullen is moeilijk. Vooral als het om spullen gaat van de kinderen of van andere dierbare.

De opleiding opruimcoach heeft me veel tips gegeven hoe respectvol om te gaan met andermans spullen. Je ordent en je doet nooit iets weg zonder dat je zelf voelt dat het goed is om het weg te doen. Opruimen gaat in kleine stapjes.

Met Marijke helpt ONTSPANNEN

Heb je zin in een spelletjesavond, een bingo middag, een wijnproeverij in de ochtend, een fietstocht door het Brabantse Landschap, een dagje schilderen of wil je je eigen inzichtkaartjes maken? Met Marijke organiseert regelmatig deze evenementen. Ik post ze als een evenement op de 'Met Marijke' facebookpagina.

Daarnaast is ontspannen voor mij ook om achter de bar te helpen, terras bedienen, een kozijn schilderen... ik pak het graag aan!