Over
Marijke
:

MIJN SKILLS
(Wat anderen over mij zeggen)

Enthousiast. Wilskracht. Creatief. Organisatietalent. Doorzettingsvermogen. 
Positief. Gastvrij. Kritisch.
Directheid in openheid. Controlfreak. Mensenkennis. Gevoelsmens. Vrolijk. Energiek. Gestructureerd.
Veel kunnen zeggen zonder te kwetsen.

Ik ben het er wel mee eens :-

AKTIVITEITEN


ORGANISEREN
Heb jij de opdracht om een evenement te organiseren?
Naast het bedenken van een idee en het zoeken van de juiste locatie, vergroot het maken van een goede planning en een taakverdeling het succes. Voor een evenement tref ik alle voorzieningen om een bepaalde gebeurtenis (zoals een feest, een vergadering, een cursus, een reis) goed te laten verlopen.

Heb jij tijdelijke ondersteuning nodig in je organisatie?
Als officemanager ben ik de spin in het web van een bedrijf en heb ik een faciliterende functie, met secretariële, HR, organiserende en soms leidinggevende taken. 

ONTWERPEN
Als grafisch ontwerper geef ik visueel vorm aan ideeën. Met kennis van zowel artistieke als technische vaardigheden. Ik heb een creatief brein en ben vaardig met de Adobe grafische pakketten en verschillende CMS systemen.

Heb je een 'grafische' ontwerpopdracht en kun je extra handjes gebruiken om het op tijd af te krijgen?
Heb je een website die regelmatig gevuld moet worden met updates? Je hebt een nieuw logo nodig of een ontwerp voor een poster of FB banner?

OPRUIMEN / ONTSPULLEN
Als opruimcoach kom ik eerst vrijblijvend langs op de locatie waar opgeruimd moet worden. Dan maken we samen een plan van aanpak. Weggooien wat gewoon weg kan, sorteren en opbergen van spullen op logische, vaste plekken zodat het netjes wordt en de spullen makkelijk terug te vinden zijn. Ik heb al in meerdere huizen rust gebracht door mee te helpen met opruimen, maar met name door te ontspullen.